Bröllop & ny vecka

Nu ligger jag en dag efter här, men jag har varit ledig idag och då börjar inte min riktiga vecka förrns imorgon. Det känns lite overkligt att gå tillbaka till jobbet efter en veckas semester och ett fantastiskt bröllop.
Gissar på att ni är nyfikna på hur bröllopet varit?

Bilderna är tagna av bästa Gina Ljungberg.

I lördags va det dags och jag tycker allt flöt på väldigt bra.
Tydligen hade Joel varit nervös under natten, jag hade sovit som en sten och inte märkt någonting. Men vi har lite olika förutsättningar, jag är van att stå framför folk som jag inte känner och bjuda på mig själv. Nu ska jag stå inför folk som jag känner, inga problem. Men Joel står väldigt sällan framför folk och pratar så jag förstår att det va lite svettigt. men det gick bra!

Vigseln va kort, precis som vi ville, tror det va över på 20-25 min.
Helt perfekt. Och vi hade en underbar präst som verkligen lyssnade på våra önskemål och fick vigseln att kännas lätt.
När vi kommer ut från kyrkan började det regna, och efter någon minut öste det ner! Himlen verkligen öppnade sig. Men vad gör väl det? Vädret är ju den saker som vi faktiskt inte kan styra över och vi fick göra det bästa av situationen. Och det va faktiskt lite charmigt.

 

Vi lyckades få fina bilder efter vigseln, då klarnade det upp.
Vilket är väldigt tacksamt, de bilder som jag hunnit se än så länge är så otroligt vackra!

Sen flöt allt på så fantastiskt bra under festen.
Lokalen hade vi pyntat, ställt i ordning och förberett själva och jag måste säga att den va perfekt. Precis så som vi hade önskat oss. Alla talen va otroligt vackra och maten helt underbar. Under kvällen behöver vi faktiskt inte bry oss om någonting alla som skulle fixa saker gjorde det med bravur och vi hade så otroligt roligt.

Måste ge ett extra stort tack till min föräldrar som varit med sedan start och fixar samt varit stöd för oss. Samt till Edla & Johanna som fick festen att flyta så otroligt smidigt!
Mina tärnor, kunde verkligen inte valt bättre tjejer ❤

Vi fick en natt på Ystad Saltsjöbad, natten lördag – söndag.
Skönt att sova på hotell, få hotellfrukost och kunna gå på spa på söndagen.
När vi sen kommer hem är allt fixat, vi kunde bara vila och ta det lugnt. Helt magiskt!

Nu sitter vi här och försöker smälta att vi faktiskt gift oss, hur sjukt är inte det!?
Vi laddar inför en kommande vecka som för min del är fylld med jobb, träning och lite event. Nu kör vi!

Foto 2018-08-27 14 56 26

Ett svar till “Bröllop & ny vecka”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s