Att jobba som PT

Att få jobba som PT ( personlig tränare) är fantastiskt roligt!
Jag får träffa helt underbara människor varje dag, det ger mig så otroligt mycket energi och glädje. Nu har jag bara jobbat som PT på Actic och har ingen annan kedja att jämföra med, men jag tänkte berätta lite om hur en dag ser ut för mig.
Min roll är väldigt annorlunda jämfört med andra PTs då jag är platschef först och främst.

Jag har PT kunder varje dag och har då kunnat anpassa mitt schema i gymmet för detta.
För jag måste fortfarande göra allt som förväntas av mig som platschef när jag är i receptionen och då vill jag inte ha PT kunder. Jag vill ge mina kunder 100% fokus därför har jag PT tider när någon annan är i receptionen.

Detta fungerar oftast väldigt bra och jag trivs med detta upplägget!

Att jobba som PT kan också vara slitsamt, jag är anställd på mitt gym men jag måste marknadsföra mig som PT och synas i gymmet. Jag måste kontakta potentiella kunder och vara på tårna hela tiden. För om jag inte har en kund har jag inte lön, ganska logiskt jobbar jag inte har jag inte lön vilket gäller oavsett vad man gör. Men har man en plan och följer den så brukar det aldrig vara några problem!

Såhär ser exempelvis mina tisdagar ut:
07.00-11.00 har jag PT kunder, en kund i timmen.
11.00-12.45 ADMIN, kontakta potentiella kunder och förbereda PT program.
13.00-14.00 Skypemöte med platschefskollegor
14.00-15.00 Kontakta potentiella kunder och boka tider.
Under eftermiddagen brukar jag även träna, jag tycker det är en bra marknadsföring för en PT att faktiskt visa att man tränar och att synas på gymmet.

Det är fantastiskt att kunna kombinera platschef med PT, det är två otroligt roliga jobb.Och finns det något bättre än att hjälpa människor med deras träning?

Foto 2019-01-01 10 38 41

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s