Summering Januari 2019

Nu har januari passerat, känns lite galet ändå att en månad redan hunnit gå.
Tänkte bjuda på en sammanfattning av januari!

TRÄNING
Träningen har gått i vågor, jag har lyssnat mycket på kroppen och tränat det jag tyckt varit roligt. Alla träningspass har inte varit toppen givetvis men jag är nöjd med det jag gjort. Har även gått utanför min comfortzone och gått på piloxing, bara en sån sak!

EBBA
Snö och is är väldigt mycket i vägen för vår träning.
Det har blivit väldigt många turer till ridhuset, men det har gått lika bra. Hon känns fin och fräsch vilket är fantastiskt roligt. Men vi längtar väldigt mycket efter våren.

CILLE
Samma situation här som för Ebba, isen är ett väldigt problem, men vi promenerar på.
Hon är fortfarande halt, men det går framåt och min kämpe blir bättre och bättre. Vi som team har gjort några stora framsteg under januari. Cille har lite gammalt bagage som jag inte förstår mig på, hon gillar inte när man är bakom henne (blir osäker och stirrig), hon gillar inte att bli tömkörd när hon har linorna på/ bakom rumpan, hon får panik när man håller fast hennes ben och hovar ex när hovslagaren är på besök.
Men i Januari har vi börjat tömköra runt skogen, där jag går bakom henne och vi har lyckats undvika större utbrott. Igår fick jag även fila av en enorm flisa från hennes hon utan att hon fick panik eller blev förbannad på mig.
För oss är detta stora grejer ❤

JOBB
Att jobba på gym i januari är väldigt spännande, det händer mycket hela tiden.
Lägg sedan till att vara platschef, då händer det väldigt mycket hela tiden. Sjukdomar och influensan gör inte saken bättre, än så länge har jag inte legat däckad med influensan och jag hoppas verkligen att jag slipper. Men många i personalen har varit sjuka vilket såklart oroar mig, vill inte att de ska behöva vara sjuka ❤
Men januari har bjudit på mycket övertid och att jag inte riktigt kommer ikapp med vad jag behöver, då det konstant händer tusen saker på mitt jobb.
Missförstå mig inte, det är otroligt roligt att det händer mycket!
Hoppas bara att jag kan vara lite mer i fas i februari.

ANNAT SOM HÄNT…

  • Jag har sprungit, inte långt men ändå!
  • Jag har blivit bättre på att säga ifrån när något ”skaver” istället för att hålla det inne.
  • Jag har blivit bättre på att lägga energi på rätt saker. Dvs jag väljer bot människor och vänskaper som inte gynnar mig något, bryr mig inte om olika människors drama och håller mig till det som är viktigt för mig.
  • Jag och Emmie har varit på hoppkurs med Ebba, hon hoppade och jag red bommar.
  • Bott på hotell i Göteborg med Joel och gått på P3 guld galan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s