Hejdå mars, hej april!

Ännu en månad förbi.
Igår ställdes klockorna om till sommartid, det känns lite lättare och som att sommaren är precis runt hörnet. Hoppas vi får en varm och härlig sommar men absolut inte som 2018! Min helg har varit väldigt upp och ner, hoppas jag får lämna det bakom mig och får en härlig vecka! Eller nej nu ångrade jag mig.
Jag ska se till att lämna det bakom mig och göra kommande vecka till en riktigt bra vecka!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vad händer för min del i april?
Ska besöka Varberg på torsdag med mina platschefs kollegor, skönt att få bolla lite tankar och diskutera fram/ motgångar.
Tävlingssäsongen med Ebba drar igång ordentligt, berättar mer om detta senare i veckan. Göteborg horse show, ska följa det hemifrån i år men ser ändå fram emot det.
Ska bo själv i en vecka, ser dock inte så mycket fram emot det men Joel ska iväg så det är inte så mycket att göra. Ska bli ganska skönt att vara själv, men ändå inte. Lite blandade känslor för detta. Det är påsk vilket innebär besöka släkten lite runt om i Skåne, skoj! Och så avslutas det hela med valborg, inga planer än så länge men vi får kanske styra upp något?

Min träning
Innan har jag kört ett splittrat schema och det har fungerat ganska bra, men nu har det varit en period med mycket annat och då har det inte alls fungerat med det upplägget. Därför ska jag nu fokusera på helkroppsträning och mer högintensiva pass varvat med konditionsträning. Känns bra att köra ett nytt upplägg och jag ser fram emot det!

Tid för mig & att uppskatta mig själv
I april ska jag skapa tid i min kalender att umgås med mig själv, om det är en promenad eller läsa en bok kan kvitta men en stund varje dag utan telefon och utan krav. Tror både kropp och huvud kan behöva lite ro.
Och varje dag ska jag skriva något bra om mig själv, några av er har kanske sett att jag gjort det till en liten utmaning på instagram?

Om du inte sett det än gå gärna in på min instagram och titta på storys så hittar du min april utmaning, där utmanar jag er att varje dag skriva något fint om er själva och gärna om någon annan i din närhet. Sprid lite kärlek.
Du hittar min instagram här (klick).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s