Vår första placering!

Foto 2019-05-11 12 58 56

Hur spenderar man födelsedagen på bästa sätt? Man åker på tävling såklart!!
Ebba hade känts super fin dagarna innan, märks att det vi tränat på de senaste veckorna börjar sitta.
Vi åkte till Skabersjös ryttarförening, programmet vi skulle rida va samma som vi gjort innan lätt B1. Allt kändes bra och jag hoppades på att vi skulle få bättre procent är vårt personbästa på 64,82% men det är alltid mitt mål när jag ska tävla. Känslan ska vara bra och jag vill öka mitt personbästa om det så bara är med 0,1%.

På tävlingsplatsen fanns det en framridning utomhus, jag började där för att få henne lite med mig, just då kändes hon seg och inte alls som hon gjort hemma.
Mitt problem då är att jag blir lite stressad och spänner mig väldigt mycket.
Efter en kort uppvärmning gick vi in till “den riktiga” framridningen i ridhuset, där kändes det lite bättre faktiskt. Jag fick gjort allt jag behövde göra på framridningen, Ebba bjöd på en bra känsla och va väldigt duktig.

Inne på banan gjorde hon ett superbra jobb!
Jag behövde slappna av mer i sadeln och titta upp, samt lite mer noggranna vägar.
Procenten slutade på 65,179% vilket kändes riktigt bra. När vi red ut låg vi etta i placeringen men jag startade som nummer två så jag räknade att det inte skulle hålla hela vägen.
Hon som red efter mig knuffade snabbt ner mig från ledningen, tusan.

Gjorde i ordning Ebba och började göra oss klara för att åka hem, lastade och tänkte inte så mycket på resultaten. När jag hämtade mitt protokoll hörde jag i högtalaren “Nu har sista ryttaren ridit och vi ska lägga in protokollet, prisutdelning sker i ridhuset till häst”.
Först då slog det mig att jag fortfarande låg tvåa.
När hennes resultat uppdaterats i Equipe och jag insåg att jag va två blev det otroligt bråttom. Ut med hästen, sadla och tränsa, trava till prisutdelningen och vi fick vårt pris samt rida ett ärevarv. Herregud vad stolt jag va över finaste Ebba!

Vår första placering och imorgon tävlar vi igen, hoppas på en riktigt bra känsla

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s